Universitatea Avram Iancu | Just another WordPress site
15657
home,page,page-id-15657,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST SI TEHNICIAN MASEUR

(click pentru a mari imaginile)

curs-tehnician-maseur1             curs-tehnician-nutritionist1

 

Asociatia Educationala Avram Iancu – Scoala Postliceala Avram Iancu, Cluj-Napoca face inscrieri la urmatoarele specializari:

– Asistent Medical Generalist
– Asistent Medical Balneofiziokinetoterapie si recuperare
Asistent Medical de Farmacie
Taxa de inscriere – 60 lei
Taxa de scolarizare – 1590 lei/an platibil in 3 rate
Informatii suplimentare la telefon: 0264/450050 sau e-mail: uai.secretariat1@gmail.com

CONDUCEREA Universităţii “Avram Iancu” din Cluj-Napoca

Conf. Univ. Dr. Costiug Lucia Maria
Rector
Preşedintele Consiliului de Administratie

 

Organismele decizionale: SENATUL; CONSILIUL DE ADMINISTRATIE

Organismele executiv-operative:  RECTORUL; DECANII

 

Universitatea “Avram Iancu” a fost infiintata in anul 1992 si acreditata, prin Legea nr.195, din 24 octombrie 2008. Ea se inscrie in idealurile testamentare ale lui “Avram Iancu”. El a urmat studii universitare de drept si filosofie la Cluj si a apelat la cunostintele astfel dobindite pentru a apara, “cu arma logicii”, drepturile romanilor vitregiti de istorie, la mijlocul secolului al XIX-lea. Universitatea este profund ancorata in valorile culturale romanesti si europene. Ea reprezinta o institutie de invatamint superior de orientare general-liberala. Nu in sens politic, ci ca o deschidere catre toate categoriile sociale si culturale de virsta, gen etc.

 

Universitatea are o baza materiala la standarde europene si este dotata cu tehnica informationala performanta. Are un corp didactic bine pregatit profesional, cu importante realizari stiintifice (in plan publicistic, editorial si aplicat), in parte tanar, apropiat de studenti. Majoritatea cadrelor didactice au titlul de doctor sau sunt doctoranzi.

 

O parte din corpul academic existent in universitate in acest moment au infiintat Asociaţia Educaţională Avram Iancu, având ca scop înfiinţarea unei şcoli postliceale cu profil sanitar şi continuarea prin înfiinţarea unor specializări de nivel licenţă.